Welkom bij Koen Smit Tuinen

doorKoenSmitTuinen

Welkom bij Koen Smit Tuinen

Welkom op de website van Koen Smit Tuinen. Een jong en fris hoveniersbedrijf in Zeist en omgeving met een net zo jonge en frisse website. Op dit moment wordt er hard aan gewerkt om zoveel mogelijk alle benodigde informatie online te zetten om u zo helder mogelijk te kunnen informeren over wat ik voor u kan betekenen. Ik kan daarom vooral adviseren om regelmatig op de website te kijken of er al nieuwe informatie op staat, maar daarnaast kunt u uiteraard via de contactpagina die gegevens achterhalen die nodig zijn om uw vragen direct aan mij te kunnen stellen.

Wilt u zich vast een beeld vormen van het werk dat ik voor u zou kunnen doen? Neem dan gerust ook een kijkje op de foto-pagina of mijn instagram account, daar plaats ik regelmatig nieuwe plaatjes van de dingen waar ik zoal mee bezig ben: www.instagram.com/koensmittuinen/

Van harte uitgenodigd!

Over de auteur

KoenSmitTuinen administrator

1 reactie tot nu toe

Coen en Sarah van EttekovenGeplaatst op12:16 pm - mei 24, 2018

Wauw Koen, Je eigen bedrijf en site! Tof!
Veel succes en werkplezier:)

Geef een reactie