Restauratie, ontwerp en aanleg

Een tuin is onderhevig aan tijd, klimaat, omgeving en gebruik. Dat houdt soms in dat er onderdelen vervangen moeten worden. Het uitvoeren van enkele aanpassingen in bestrating of beplanting kan maken dat een tuin weer ‘opleeft’ of meer tot zijn recht komt.

Soms is repareren niet genoeg. Dan is het misschien ook het moment om toch eens wat meer aan de tuin te doen. Ik denk graag met u mee voor mogelijkheden en uw wensen om de tuin zo optimaal mogelijk naar uw wens in te richten.

Ik kan een ontwerp voor uw tuin maken. Ik probeer daarbij zoveel mogelijk ruimte te creëren voor groen, terwijl ik de functionele ruimtes van een tuin optimaal houd. Dat vereist creativiteit. Hierbij doet u uzelf recht als u kiest voor een geschoolde hovenier. Want een tuin is niet zomaar iets, een tuin is in veel gevallen een afspiegeling van waar u als klant waarde aan hecht.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over mijn ontwerpen, neem dan contact met mij op.

Het aanleggen van een tuin, is een tijdrovende zaak, verbaast u er niet over dat het proces richting aanleg soms maanden voorbereiding met zich meebrengt. Dat maakt ook dat er jaarlijks een beperkte aantal aanleggen kunnen plaats vinden.

Denkt u na over het aanleggen van uw tuin, neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.